Om oss

Home » Om oss

Evelina Lindberg

Teaterchef

Denna teaterchef har främst fokus på den operativa verksamheten, samordnar och säljer shower. Hon har dock en mycket stadig bakgrund inom uppträdande av teater då hon sedan yngre år varit mycket starkt engagerad inom teatergrupper och annat. Hon har länge medverkat i Tages olika shower och detta har inte minst på senaste år tagit mer fart med jobbet som chef!

Hanna Jansson

Teaterchef

Hanna har ansvar för manus och skådespel. Hon har stor erfarenhet av att arbeta med manusförfattande då hon under 90-talet under många år jobbade för David Letterman i NewYork, efter att ha studerat teater på NewYork School of Performing Arts. På den svenska teaterscenen har hon under de senare åren också varit aktiv som manusförfattare samt i ett par mindre roller. Hon lyckas därför på ett makalöst smart sätt få ihop både det komiska med det dramatiska, det barnsliga med det seriösa!

Ingrid Sjöberg

Teaterchef

Ingrid är ansvarig för produktionerna, så väl som det operativa arbetet tillsammans med Evenlina. Hon har en stadig bakgrund inom teater då hon turnerat med det tyska teatersällskapet Auf Früstock där hon medverkat som skådespelerska. Det har visat sig att det inte spelar någon roll i vilket sammanhang hon medverkar i, reslutatet blir alltid guldkantat av hennes regisserande!