Referenser

Home » Referenser

MrGreen Casino

Detta var med hästlängder det absolut populäraste eventet som vi kunde ge våra medarbetare. Att både ha roligt och utvecklas samtidigt är någonting som pedagogerna från vår egen tid borde ha arbetat mer med. Det känns tryggt att veta att det föreslås av självaste skolverket att dessa kompetenta människor ska ge våra barn en alternativ pedagogisk utveckling.

Universal Entertainment

Unika utvecklingsmetoder är vad som skapar ett kreativt och nyskapande klimat där det ständigt ska finnas chans till utveckling för de anställda. Det föreföll sig därför naturligt att anlita ett teatersällskap för att hjälpa oss bli en mer sammansvetsad och effektiv organisation

Transportstyrelsen

Vi arbetar hårt med vårt utvecklingsarbete och omorganisation kring de datorsystem som vi har använt. Detta skapar stor oreda inom organisationen vilket vi har fått mycket bra och proffsig hjälp med av Tage Granit. Vi tror på att man alltid kan lära sig någonting och detta förefaller sig ha varit ett utomordentligt sätt att erbjuda detta!

Årstiderna

Jag valde att testa att anlita Tage då jag hört att han ska göra ett bra arbete med personalgrupper. Att ha en interaktiv teater var verkligen mindre flummigt än det kanske först låter då skådespelarna var hur duktiga som helst. Det är verkligen ett riktigt lyckat koncept att låta personalen vara med och beskriva hur arbetsklimatet ser ut inom vår organisation Detta har verkligen varit en ögonöppnare för de flesta av oss.